2 Μαΐ 2014

7 ΜΑΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ!

7 ΜΑΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΟΓΟΣ

Ø  Να μαυρίσεις τη ΔΑΠ, την παράταξη του βασικού πυλώνα της μνημονιακής πολιτικής, της ΝΔ.
Ø  Να στείλεις την ΠΑΣΠ στον πάτο, όπως αρμόζει και στο κόμμα  της, την ουρά της συγκυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ.
Ø  Να αρνηθείς χρέη και ελλείμματα που δε δημιούργησες ποτέ!
Ø  Να φωνάξεις πως υπάρχει ζωή έξω από την Ε.Ε που θέλει τη σχολή σου παραμάγαζο των επιχειρήσεων και το μέλλον σου γεμάτο ανεργία και μετανάστευση!
Ø  Να δείξεις πυγμή απέναντι στην τρομοκρατία και τη βία που καταργεί κάθε δημοκρατικό δικαίωμα και ελευθερία στη ζωή σου.
Ø  Να τσακίσεις το φασισμό μέσα και έξω από τις σχολές!

7 ΜΑΗ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ

   Ø Για να σηκώσει επιτέλους κεφάλι η νεολαία και ο λαός μας απέναντι στις πολιτικές τους!
Ø  Γιατί δε χρειαζόμαστε διαχειριστές και σωτήρες, μπορούμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας!
Ø  Γιατί δε μας κάνει η αριστεράς της ηττοπάθειας, των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΡΕΝ και ΚΚΕ/ΠΚΣ που προβάλλει τον ίδιο της τον εαυτό ως λύση και δεν πιστεύει πως μαζικοί ανυποχώρητοι αγώνες της νεολαίας μπορούν να φτάσουν στο σήμερα μέχρι την ανατροπή και τη νίκη!
Ø  Για να επιβάλλουμε δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους, γνώση και έρευνα για τις ανάγκες μας και δουλειά με αξιοπρέπεια!
Ø  Για να κάνουμε τους φοιτητικούς μας συλλόγους ζωντανούς, ικανούς να επιβάλλουν το δίκαιο των αγώνων μας, να υπερασπίζονται δικαιώματα και να φαντάζουν εικόνα από το μέλλον που θέλουμε να φτιάξουμε!
Ø  Για μια ζωή και μια κοινωνία βγαλμένη από τα όνειρά μας, χτισμένη από τα χέρια και τα δικά μας μυαλά! «Καθώς υψώνονται τείχη γκρίζα και θλιβερά στο διάβα μας, διαλέγουμε δρόμο νέο και χαράσσουμε εμείς μονοπάτια απάτητα βαμμένα κόκκινα, σαν το πιο φωτεινό χάραμα που ξημερώνει μετά το πιο καταθλιπτικό όνειρο» Με την ανεξάρτητη αντικαπιταλιστική αριστερά

7 Μάη ψηφίζουμε EAAK σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου